Γεμιστό ψάρι
Υλικά για 8 άτομα
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 15 ml ξίδι από κόκκινο κρασί, 1½ κ.σ. πάπρικα, 6 ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι χοντροκομμένες, 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού, 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, 50 ml ελαιόλαδο, 1-2 ψάρια (ανάλογα με το μέγεθος) 1-2 κόκκινα κρεμμύδια σε ροδέλες, φέτες λεμονιού, φρέσκο θυμάρι, αλάτι, πιπέρι

Γεμιστό ψάρι
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το ξίδι, την πάπρικα, τις ελιές, το ξύσμα λεμονιού και το μαϊντανό με το μισό ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Γεμίζουμε την κοιλότητα του ψαριού με το μείγμα, το τοποθετούμε στο ταψί και απλώνουμε πάνω ροδέλες κρεμμυδιού, φέτες λεμονιού και φρέσκο θυμάρι. Δένουμε το ψάρι με σπάγκο και ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο πάνω του. Ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο φούρνο μέχρι να γίνει το ψάρι, χωρίς να παραψηθεί.