Κοκτέιλ με πεπόνι και αφρώδες κρασί


Κοκτέιλ με πεπόνι και αφρώδες κρασί

Υλικά

1 κίτρινο πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια (κρατάμε 200 γρ. από τη φλούδα), ¼ πράσινο πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια, 150 γρ. ζάχαρη, 1 μπουκάλι αφρώδες κρασί, χυμός από 1 λάιμ, 1 λίτρο νερό

Κοκτέιλ με πεπόνι και αφρώδες κρασί

Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη φλούδα από το πεπόνι, τη ζάχαρη και 1 λίτρο νεό και τα αφήνετε να βράσουν για 30΄. Περιμένετε να κρυώσει το μείγμα, το καλύπτετε και το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες. Λίγο πριν το σερβίρισμα σουρώνετε το σιρόπι. Μοιράζετε το κίτρινο και το πράσινο πεπόνι σε ποτήρια, προσθέτετε 100 ml σιρόπι στο καθένα. Συμπληρώνετε με το χυμό λάιμ και το αφρώδες κράσι και σερβίρετε.