Κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και δυόσμο
Υλικό για 35 – 40 τεμάχια
400 γρ. κολοκύθι τριμμένο και στραγγισμένο, 80 γρ. φέτα τρίμμα, 50 γρ. παρμεζάνα, 2 αυγά, 30 γρ. άνηθος ψιλοκομμένος, 20 γρ. δυόσμος, 30 γρ. φρέσκο κρεμμύδι, 50 γρ. ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 5 γρ. πιπέρι παύρο, 150 γρ. φαρίνα, γιαούρτι για το σερβίρισμα

Κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και δυόσμο
Εκτέλεση: Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα αλατίζουμε με 20 γρ. αλάτι, τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν για 12 ώρες περίπου (600 γρ. – 700 γρ. κολοκύθια). Κατόπιν στραγγίζουμε ακόμη καλύτερα, πιέζοντας το τριμμένο κολοκύθι με τα χέρια. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε με το χέρι. Βουτάμε ένα κουτάλι σούπας στο νερό, κόβουμε 30 γρ. από τη ζύμη και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Σερβίρουμε με γιαούρτι και φύλλα δυόσμου.