Χοιρινές μπριζόλες με αρωματισμένο τυρί κρέμα
Υλικά για 4-6 άτομα
100 γρ. (½ φλιτζ.) τυρί κρέμα, 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι και 2 κ.γ. ψιλοκομμένο θυμάρι για το γαρνίρισμα, ¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, 4-6 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο, 2 κ.γ. ελαιόλαδο, λίγο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το τυρί με το σκόρδο, το θυμάρι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Όσο ετοιμάζουμε την ψησταριά (ή ζεσταίνουμε το γκριλ) με τη μύτη ενός κοφτερού μαχαιριού ανοίγουμε κάθε μπριζόλα κάθετα μέχρι το κόκαλο δημιουργώντας μία τσέπη. Γεμίζουμε με την αρωματισμένη κρέμα τυριού και κλείνουμε με μία οδοντογλυφίδα. Αλείφουμε τις μπριζόλες με λάδι, πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και ψήνουμε στην ψησταριά (ή στο γκριλ) για 5-8 λεπτά από κάθε πλευρά (ανάλογα με το πάχος). Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο θυμάρι. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.