Κροκέτες φέτας με θυμάρι και σουσάμι
Υλικό για 20-25 τεμάχια
250 γρ. τριμμένη φέτα, 250 γρ. τριμμένο ανθότυρο, 1 αυγό, 70 γρ. αλεύρι, 3 γρ. αλάτι, 3 γρ. πιπέρι, 5 γρ. θυμάρι φρέσκο, 50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα, 100 γρ. σουσάμι άσπρο ωμό, ηλιέλαιο

Κροκέτες φέτας με θυμάρι και σουσάμι
Εκτέλεση: Βάζουμε τα υλικά, εκτός από το σουσάμι, σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια 30 γρ., κολλάμε το σουσάμι και τα αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο. Κατόπιν, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε σε χωνάκια λαδόκολλας με λίγα φυλλαράκια θυμαριού.