Σούπα κρέμας κολοκύθας
Υλικό για 4 άτομα
2 κιλά κολοκύθα, 500 γρ. πατάτες, 200 γρ. καρότα, 2 ξερά κρεμμύδια, 2 πράσσα, 50 γρ. κόλιαντρου, 2 λ. ζωμός κότας, 100 ml λευκό κρασί, 120 γρ. κατίκι Δομοκού, 100 ml ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Σούπα κρέμα κολοκύθας
Εκτέλεση: Βράζουμε την κολοκύθα και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε πρώτα τα κρεμμύδια και το πράσσο και στη συνέχεια τα καρότα, τις πατάτες, την κολοκύθα και τους κόκκους κόλιαντρου, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ζωμό κότας και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσουν. Μόλις είναι έτοιμα, τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ και στη συνέχεια τα περνάμε από σουρωτήρι. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας κατίκι Δομοκού στο κέντρο. Γαρνίρουμε με λίγους κόκκους κόλιαντρου και δυόσμο.